fb

Κατασκευή ιστοσελίδας

CretaGo, η πιο αξέχαστη εμπειρία διακοπών στην Κρήτη

Το CretaGo είναι το ταξιδιωτικό γραφείο που μετατρέπει τις διακοπές σας σε μία αξέχαστη εμπειρία και βρίσκεται στην Κρήτη. Οι άνθρωποι εκεί αγαπούν πολύ το νησί και έχουν σκοπό να μοιραστούν κάθε μυστικό της Κρήτης με όποιον διψάει να την ανακαλύψει.

Διαβάστε περισσότερα

Το Wash & Dry 24/7 φέρνει το πλύσιμο των ρούχων online

Το να αναλάβουμε την κατασκευή της ιστοσελίδας του Wash & Dry 24/7 ήταν μία ευχάριστη πρόκληση για εμάς! Πρόκειται για έναν χώρο στο Ηράκλειο Κρήτης με self service πλυντήρια και στεγνωτήρια που λειτουργούν καθημερινά 24 ώρες το 24ωρο.

Διαβάστε περισσότερα

Gianko eshop, ό,τι χρειάζεστε σε είδη κουζίνας και μπάνιου

Ένα νέο eshop, με την βοήθεια της imonline έκανε την πρώτη του εμφάνιση στον ψηφιακό κόσμο. Το κατάστημα Gianko βρίσκεται στο κέντρο του Ηρακλείου και διαθέτει μία μεγάλη ποικιλία σε προϊόντα μπάνιου, κουζίνας, διακόσμησης και μικροσυσκευών.

Διαβάστε περισσότερα

Πετροεμπορική eshop, τα πάντα για το τζάκι

Από το 1984 η εταιρεία Πετροεμπορική συνεχίζει να δημιουργεί στον χώρο της επεξεργασίας και εμπορίας φυσικών πετρωμάτων. Μία εταιρεία με πάνω από 35 χρόνια εμπειρίας, της οποίας ολοκληρώσαμε το ηλεκτρονικό κατάστημα με τα εκατοντάδες προϊόντα της.

Διαβάστε περισσότερα

Το Έπιπλο Λουκαδάκης online

Η εταιρεία Έπιπλο Λουκαδάκης, η οποία εδρεύει στο Ηράκλειο Κρήτης και δραστηριοποιείται στον χώρο του επίπλου από το 1950, μας εμπιστεύτηκε για την κατασκευή του ηλεκτρονικού καταστήματος της και την ευχαριστούμε πολύ.

Διαβάστε περισσότερα

Η Δικηγορική εταιρεία Αράπογλου στο διαδύκτιο

Η Δικηγορική εταιρεία Αράπογλου ξεκινάει την διαδικτυακή της εμφάνιση με την εταιρεία μας. Πρόκειται για μια δικηγορική εταιρεία με έδρα το Ηράκλειο Κρήτης και δραστηριότητα από το 1983 με έμφαση στον τομέα δικαίου κάθε είδους ακίνητης περιουσίας.

Διαβάστε περισσότερα

Metalaxi Group, αρχιτεκτονική υψηλών προδιαγραφών

Ο όμιλος Metalaxi, με έδρα το Ηράκλειο Κρήτης, αποτελεί μια ομάδα από αρχιτέκτονες, πολιτικούς μηχανικούς, σχεδιαστές, μελετητές και τεχνίτες, προσφέροντας καινοτόμα αρχιτεκτονικά προϊόντα και νέες διακοσμητικές λύσεις, αρχιτεκτονικές μελέτες και μελέτες διακόσμισης, ανακαινίσεις, εργολαβίες και διαχείριση έργων, έργα με το κλειδί στο χέρι και άλλες υπηρεσίες κατασκευής έργων.

Διαβάστε περισσότερα

Gas and Cooling, η λύση στο υγραέριο και την επαγγελματική ψύξη

Η εταιρεία μας σχεδίασε και κατασκεύασε την ιστοσελίδα της Gas and Cooling, μίας εταιρείας με έδρα το Ηράκλειο, η οποία δραστηριοποιείται στον χώρο των εφαρμογών υγραερίου, επαγγελμτικής ψύξης και μαζικής εστίασης.

Διαβάστε περισσότερα

Hugo, a dream place

Ένας νέος χώρος στο κέντρο του Ηρακλείου, εμπνευσμένος από την ομώνυμη ταινία και τον μαγικό κόσμο των ταινιών του George Melies, μας υποδέχεται στο café, μας μαγεύει με τις γεύσεις στο εστιατόριο του και μόλις έρθει το βράδυ, η αυλή του μας ταξιδεύει στον κόσμο των cocktails.

Διαβάστε περισσότερα

Το Ntore αποκτάει νέα διαδικτυακή εμφάνιση

Μία συνεργασία που μετράει ήδη 4 χρόνια, από τo ξεκίνημα του χώρου το 2018, ένα project με όραμα να αναβιώσει, το ΝΤΟΡΕ, ένα εμβληματικό στέκι του αστικού Ηρακλείου του προηγούμενου αιώνα. Μετά την ανανέωση του χώρου, το ανανεωμένο μενού με νέα φιλοσοφία, σειρά είχε και η ανανέωση της διαδικτυακής του εικόνας!

Διαβάστε περισσότερα

To Thigaterra μας συστήνει το Slow Food

To Thigaterra είναι ένα εστιατόριο, πρεσβευτής του παγκόσμιου κινήματος Slow Food, που επιδιώκει το καλό, καθαρό και δίκαιο φαγητό από το στάδιο της παραγωγής μέχρι την παρουσίαση στο τραπέζι μας. Η εταιρεία μας ανέλαβε την δημιουργία της ιστοσελίδας του.

Διαβάστε περισσότερα

Η εταιρεία Veluda απέκτησε νέα διαδικτυακή εμφάνιση

Η σχέση συνεργασίας μας με την εταιρεία Veluda μετρά ήδη 7 χρόνια εμπιστοσύνης και επιτυχημένης πορείας. Φέτος, για τρίτη φορά, σχεδιάζουμε και ανανεώνουμε την ιστοσελίδα της εταιρείας, θέτοντας νέους στόχους και εξυπηρετόντας νέες ανάγκες.

Διαβάστε περισσότερα

Το SEB Shop εμπορεύεται ηλεκτρονικά

Ολοκληρώθηκε η κατασκευή του ηλεκτρονικού καταστήματος SEB Shop με έδρα το Ηράκλειο, όπου εμπορεύεται προϊόντα περιποίησης μαλλιών, κομμωτηρίου, κρέμες προσώπου και σώματος, εργαλεία για μαλλιά, μακιγιάζ, σε χονδρική και λιανική πώληση.

Διαβάστε περισσότερα

Διαμονή με μηδενικό ενεργειακό αποτύπωμα από το Orion Eco Suites

Το Orion Eco Suites είναι ένα οικολογικά σχεδιασμένο και ενεργειακά αυτόνομο κτήριο, που έχει να προσφέρει μία νέα εμπειρία στην πολυτελή φιλοξενία και κάνει την διαδικτυακή του παρουσία με την υπογραφή της imonline.

Διαβάστε περισσότερα

Ενέργεια με σεβασμό στο περιβάλλον από την Tierra

H Tierra, μία δυναμική ελληνική εταιρεία που δραστηριοποιείται στο χώρο των ανανεώσιμων πηγών ενέργειας και στους τομείς τεχνολογίας περιβάλλοντος και περιβαλλοντικών υπηρεσιών, κάνει την διαδικτυακή της παρουσιά με την υπογραφή της imonline.

Διαβάστε περισσότερα

Η παιδική φαντασία ξυπνάει στο Exploration Children’s Museum

Το Exploration Children’s Museum, ένας μη κερδοσκοπικός φορέας με ειδικά μαθησιακά περιβάλλοντα, μέσα από διαδραστικές και πολυαισθητηριακές δραστηριότητες για παιδιά, επέλεξε να χτύσει την διαδυκτιακή του παρουσία με την ομάδα της imonline.

Διαβάστε περισσότερα

Το ηλεκτρονικό κατάστημα του Μουσείου Νίκου Καζαντζάκη με υπογραφή imonline

Μετά από μία άψογη συνεργασία μεταξύ της εταιρείας μας και του Μουσείου Νίκου Καζαντζάκη για την κατασκευή της ιστοσελίδας του μουσείου, ήρθε η σειρά της δημιουργίας του ηλεκτρονικού καταστήματος.

Διαβάστε περισσότερα

Εξασφαλίστε θέση πάρκινγκ για το αυτοκίνητο σας στο Αεροδρόμιο Ηρακλείου με την HER Car Park

H HER Car Park είναι μία εταιρεία που παρέχει υπηρεσίες πάρκινγκ στο διεθνές αεροδρόμιο Νίκος Καζαντζάκης στο Ηράκλειο και επέλεξε την imonline για την δημιουργία της ιστοσελίδας της.

Διαβάστε περισσότερα

Η Πιερακέας Γ. Παναγιώτης στο διαδίκτυο

Η εταιρεία Πιερακέας Γ. Παναγιώτης, η οποία δραστηριοποιείται από το 2012, στον χώρο εμπορίας προϊόντων αρτοποιίας, ζαχαροπλαστικής και Ho.Re.Ca. επέλεξε την ομάδα της imonline για διαδικτυακή της παρουσία, δημιουργώντας την εταιρική της ιστοσελίδα.

Διαβάστε περισσότερα

Villa Thigatera με θέα τον κόλπο της Αγίας Πελαγίας

Η παραδοσιακή βίλα Θυγατέρα είναι χτισμένη σε μία αμφιθεατρική θέση πάνω από τον χωριό Αγίας Πελαγίας προσφέροντας τις υπηρεσίες της για μια ξεκούραστη και αναζωογονητική διαμονή και επιλέγει την ομάδα της imonline για την διαδικτυακή της παρουσία.

Διαβάστε περισσότερα

Το ξενοδοχείο Belvedere στην Αγία Πελαγία

Το Belvedere Hotel βρίσκεται στην όμορφη περιοχή της Αγίας Πελαγίας χτισμένο σε μια πλαγιά, μόλις 150 μέτρα με τα πόδια από το όμορφη και αμμώδη παραλία! Είναι ιδανικό για οικογένειες και ζευγάρια που θέλουν μια μοναδική εμπειρία!

Διαβάστε περισσότερα